Ταξιδεύοντας με…:

Τρένο:

Φτάσατε στον ΟΣΕ: Διεθνής Σταθμός Τρένων Θεσσαλονίκης.
Μπροστά από το σταθμό είναι η οδός Μοναστηρίου και ένας σταθμός λεωφορείων. Τα λεωφορεία 2/10/11/14/17/37 σας πηγαίνουν στη στάση Καμάρα όπου και κατεβαίνετε, απέναντι ξεκινάει ο πεζόδρομος Κωνσταντίνου Μελενίκου. Ανεβαίνετε ευθεία επάνω, στο δεξί σας χέρι θα έχετε το πάρκο με το Ρωμαϊκό τείχος και στο νούμερο 9 θα μας βρείτε. Το μίσθωμα Ταξί είναι περίπου 7€.

Λεωφορείο:

Φτάσατε στον Κεντρικό σταθμό λεωφορείων Μακεδονία.
Τα λεωφορεία 8 και 31 σας πηγαίνουν στη στάση Kαμάρα όπου και κατεβαίνετε, απέναντι ξεκινάει ο πεζόδρομος της Κωνσταντίνου Μελενίκου. Ανεβαίνετε ευθεία επάνω στο δεξί σας χέρι θα έχετε το πάρκο με το Ρωμαϊκό τείχος και στο νούμερο 9 θα μας βρείτε. Το μίσθωμα Ταξί είναι περίπου 8€
.

Πλοίο:

Κατεβήκατε στο επιβατικό λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Η κούρσα Ταξί δεν θα πρέπει να κοστίζει πάνω από 7€.

Αεροπλάνο:

Προσγειωθήκατε στο διεθνές αεροδρόμιο Μακεδονία.
Τo λεωφορείο του αεροδρομίου διασχίζει όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Κατεβαίνετε στη στάση “Καμάρα” και βρίσκεστε μπροστά από το γυάλινο κτίριο της Ε.Υ.Α.Θ. Ανεβαίνετε ευθεία πάνω στον πεζόδρομο της Κωνσταντίνου Μελενίκου, στο δεξί σας χέρι θα έχετε το πάρκο με το Ρωμαϊκό τείχος και στο νούμερο 9 θα μας βρείτε.
Το μίσθωμα Ταξί κοστίζει περίπου 25€ δεδομένου ότι το αεροδρόμιο είναι τοποθετημένο έξω από την πόλη καθώς και το γεγονός ότι θα έχετε αποσκευές για τις οποίες υπάρχει εξτρά χρέωση. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνουμε κράτηση για εσάς μπορείτε να μας ενημερώσετε.