Ταξιδεύοντας με…:

Τρένο:

Φτάσατε στον ΟΣΕ: Διεθνής Σταθμός Τρένων Θεσσαλονίκης.
Μπροστά από το σταθμό είναι η οδός Μοναστηρίου και ένας σταθμός λεωφορείων. Τα λεωφορεία 2/10/11/14/17 ή 37 σας πηγαίνουν στη στάση Καμάρα όπου και κατεβαίνετε, απέναντι ξεκινάει ο πεζόδρομος Κων. Μελενίκου. Στο δεξί σας χέρι θα έχετε το πάρκο με το βυζαντινό τείχος και στο νούμερο 9 θα μας βρείτε!! Η κούρσα Ταξί είναι περίπου 6.00 €.

Λεωφορείο:

Φτάσατε στον Κεντρικό σταθμό λεωφορείων Μακεδονία.
Τα λεωφορεία 78Ν (βραδινό), 8, 31 σας πηγαίνουν στη στάση Kαμάρα όπου και κατεβαίνετε, απέναντι ξεκινάει ο πεζόδρομος Κων. Μελενίκου. Στο δεξί σας χέρι θα έχετε το πάρκο με το βυζαντινό τείχος και στο νούμερο 9 θα μας βρείτε!! Η κούρσα Ταξί είναι περίπου 7.50 €.

Πλοίο:

Κατεβήκατε στο επιβατικό λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Έναντι της εισόδου του λιμανιού, κάθετη στη παραλιακή είναι η οδός Ίωνος Δραγούμη. Την ακολουθείτε μέχρι να βρείτε την Εγνατία περίπου 7 τετράγωνα πιο πάνω όπου και στρίβετε δεξιά. Τα λεωφορεία 2/10/11/14/17/37 ή 78Ν (βραδινό) θα σας πάνε στη στάση Καμάρα όπου και κατεβαίνετε, απέναντι ξεκινάει ο πεζόδρομος Κων. Μελενίκου. Στο δεξί σας χέρι θα έχετε το πάρκο με το βυζαντινό τείχος και στο νούμερο 9 θα μας βρείτε!! Η κούρσα Ταξί δεν θα πρέπει να κοστίζει πάνω από 5.00 €.

Αεροπλάνο:

Προσγειωθήκατε στο διεθνές αεροδρόμιο Μακεδονία.
Τo λεωφορείo 78 (05:00-24:00) διασχίζει όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Κατεβαίνετε στη στάση X.A.N.Θ, πίσω απο τη στάση ξεκινάει ο δρόμος Αγγελάκη. Ανεβαίνετε αυτόν τον δρόμο ευθεία πάνω μέχρι να συναντήσετε την οδό Εγνατία, στην πλατεία Συντριβανίου. Περνάτε απέναντι και βρίσκεστε μπροστά απο το κτίριο της Ε.Υ.Α.Θ. Ανεβαίνετε ευθεία πάνω στον πεζόδρομο της Μελενίκου, στο δεξί σας χέρι θα έχετε το πάρκο με το βυζαντινό τείχος και στο νούμερο 9 θα μας βρείτε!!
Το βραδινο λεωφορειο 78Ν (24:00-08:00) σας φέρνει πιο κοντά σε εμάς στη στάση Καμάρα στην αρχή τη ίδιου πεζοδρόμου.
Η κούρσα Ταξί κοστίζει περίπου 20-24 ευρω, δεδομένου ότι το αεροδρόμιο είναι τοποθετημένο έξω από την πόλη καθώς και το γεγονός ότι θα έχετε αποσκευές για τις οποίες υπάρχει εξτρά χρέωση. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνουμε κράτηση για εσάς μπορείτε να μας ενημερώσετε και θα το κάνουμε με χαρά.